Workshops

HVA DU KAN BESTILLE:

WORKSHOP SPRAY

Her lærer vi hvordan sprayboksene fungerer. Hvordan man holder, beveger og trykker på "capsen" for at malingen kommer ut.


Ved bruk av kryssfinerplater henges ark oppslik at man kreativt kan spraye malerier.   • Varighet: 2- 3 timer
  • Deltagere: 15
  • Pris: 10.000,-

WORKSHOP SJABLONG

 

Sjablonger er en metode der man først tegner opp bildet, kutter ut formene og deretter maler inn i tomrommet for å få frem motivet.


Ferdige sjablonger lages med ulike motiv og vanskelighetsgrad for spraying.  • Varighet: 2-3 timer
  • Deltakere: Maks 15
  • Pris: 10.000,-


WORKSHOP EVENT

Det kuleste opplegget !


Pimp my Ride ved spraylakkere en ekte bil, andre gjenstander eller kryssfinerplater med oppskisserte biler?

På eventet får man en opplevelse som aldri glemmes.


For å bestille en workshop event må man først gjennom det grunnleggende kurset med spraymaling for å være klare til event. 


  • Startpris: 20.000,-

HVA ER WORKSHOP ?

Workshop med CFSN består av maling med spraybokser på kryssfinerplater og papir. Ved å spraye på papir kan man ta med maleriet hjem og ved å spraye på plater får man mulighet til å lage store kunstverk.


Dette er fin mulighet for å lære mer om maling med teknikker som gir mestring. Man blir kjent med egne ferdigheter og utvikle disse videre med ny kunnskap. Kunst kan brukes til å bevisthgjøre en selv om personlige egenskaper ved å se hva man allerede mestrer. Ved å skape et bilde tar man mange valg, som bruk av farger,  komposisjon og materialer. Det å konstruere et bilde er en ofte en prosess fra idè til skisse og videre selve utførselene. Det kreves disiplin og man kan jobbe med problemløsing i malerier for å forbedre uttrykket.

Sosiale medier:

cfsn norlund © copyright 2020