Portefolio

KUNSTEN

Min drivkraft er forankret med å lage kunstverk som har en dypere betydning. Ønsket er å  lage verk som har betydning for seeren. Kunst skal treffe følelser og emosjoner via sanseinntrykk som kan skape en virkning - en effekt. Ved tydelig symbolisme og sterke farger, søker kunstverkene mine å kommunisere med seeren.


                    KUNSTFORMER


Sjablonger: Denne kunstformen brukes til gatekunst og billedkunst på lerret. Stilen er urban og uttrykksfull.


Tegning: Mediumet brukes til å lage skisser, realistiske eller hyperrelistiske verk. Som stil brukes akademisk realisme for å lage naturalistiske portrett og figurative motiv.


Oljemalerier: Maleriene er inspirert av klassisk realisme og bærer preg gamle mastermetoder.

 KUNSTNEREN

Charlotte Norlund  (f.1989)

går oftest under pseudonymet CFSN.


Kunstneren er bosatt og har sitt hovedvirke i Moss gjennom eget firma.


Oppdrag innebærer en variasjon av installasjoner, utsmykning av lokaler og kunst i offentlig rom.


Første malerier gjennom UKM i 2007 og dro veien videre til landsmønstring i 2009. Første separat utstilling hos Galleri Hernik Gerner i Moss, 2015. Videre i 2020 er det vist 2 separatutstillinger på Cafè Riis i Moss.


Internasjonalt har bilder deltatt på utstillinger via Art Fairs i Milano og USA. Med verk ble jeg plukket ut til finalist i stencilarprize i Austraila, 2016.Utdannet i Fine Art ved Florence Academy of Art. 


Gjennom sitt arbeid veksles det mellom ulike medier innenfor visuell kunst. Spisskompetansen er knyttet til billedkunst i form av sjablonger

(gatekunst), oljemalerier og tegning.


Med utdannelse innenfor akademisk tegning og klassisk realisme brukes denne kunnskapen til å utvikle unike verk. Bildene inneholder ofte urbane farger og bruken av symbolisme står sterk i kunsten.


Kunstneren mottok i 2019 et kunststipend av Moss2020 jubileumskomite og ble videre støttet av Hòegh Eiendom for å lage gatekunst til sammenslåingen mellom Moss og Rygge, samt Moss 300 års jubileum.


CFSN er en av Norges få kvinnelige gatekunstnere. Gjennom 12 år har sjablongteknikk blitt et avansert uttrykk og nivå, for å oppnå kombinasjon av

hyperrealistiske motiver og urbane preg.


I 2019 opprettet firmaet "CFSN" og satset for fullt på kunst som hovedvirke. Gjennom tett samarbeid med kommune, skoler, fritidsklubbene og Kirkens bymisjon har oppdragene gitt muligheter for utfoldelse. Her skaped workshops, kurs og kulturelle arrangement for barn og unge.


I løpet av 2020 har oppdrag innebært en rekke utsmykninger av lokaler for bedrifter, kommunale og private oppdrag.

Sosiale medier:

cfsn norlund © copyright 2020