Workshops

Workshops

Kunst er gøy og sosialt, alle kan være med å lage kunst !

Workshops passer for unge, voksne og eldre. Her kan alle samles for å lære om forskjellig maling, medium og teknikker. 


Kunst har flere positive effekt for helse, miljø og utvikling


Maling kan ha en terapautisk effekt og brukes av mange for å roe sinnet. Noen liker å være kreative med å lage egne bilder, mens andre trives med å fargelegge ferdige bilder som en form for avslapping.


Worksops er en fin måte å bli kjent med flere som også deler samme interesse. Her kan man møte likesinnede, dele erfaringer og slå av en prat. Her skal vi har det morro  og sosialt mens vi lærer noe nytt !


Workshops en er fin mulighet for å lære mer om maling med teknikker som gir mestring. Man blir kjent med egne ferdigheter og utvikle disse videre med ny kunnskap. Kunst kan brukes til å bevisthgjøre en selv om personlige egenskaper ved å se hva man allerede mestrer. Ved å skape et bilde tar man mange valg, som bruk av farger,  komposisjon og materialer. Det å konstruere et bilde er en ofte en prosess fra idè til skisse og videre selve utførselene. Det kreves disiplin og man kan jobbe med problemløsing i malerier for å forbedre uttrykket.

Barn og ungdom

Workshopen fokuserer på frihet til å lage sine egne verk. 


Spraymalingen som brukes er vannbasert og nesten luktfri. Den er spesielt utviklet med minimalt av skadelige aerosoler. Dette gjør spraymalingen tryggere. 

Voksne

Selv for voksne kan spraybokser være helt nytt!


Vi lærer hvordan sprayboksen håndteres for å lage figurer og former i et bilde. Videre kan man lære enkle teknikker ved for å lage en komposisjon ofte med en bakgrunn, del-elementer og et hovedmotiv.

Spraybokser og stenciler

Spraybokser er enkle å bruke ! Få en rask innføring i håndteringen av sprayboksen og forskjellige caps. 

Spraybokser kan brukes til å frihåndsspray eller ved bruk av sjablonger. 


Workshopene varer i 2-3 timer. Kryssfinerplater passer fint som underlag samt bakgrunn om man ønkser å spraye på ark eller lerret.