Billedkunst

HVA DU KAN BESTILLE

OLJEMALERI

Oljemaleri er en teknikk i malerkunst hvor en tørkende olje er bindemiddel. Malingen tørker ved hjelp av oksidasjon og tørker over uker og måneder. Et oljemaleri kan være en lengre prosess hvor kunstneren maler i flere lag og må vente på at hvert lag tørker før nytt lag påføres.

AKRYLMALERI


Akrylfarge er en hurtigtørkende maling som inneholder fargepigmenter blandet med akrylbindemiddel. Akrylfargene er vannløselige og tørker rakst etter påførelse.SJABLONGMALERI


Sjablonger er en metode der man først tegner opp bildet, kutter ut formene og deretter maler inn i tomrommet for å få frem motivet.

Flere versjoner av samme motiv kan males. Ved å bruke flere sjablonger kan man få flere  farger og derav få dybde i bildet. 

Uttrykket  er ofte urbant som kan være fargerikt eller ensfarget sjablong med svart.

TEGNING


Tegning er en type billedkunst der bildet lages ved frihåndstegning. I motsetning til maling, kan man hviske ut feil, flytte linjer og jobbe inn gradering av valør. Fra start til slutt brukes en rekke teknikker med problemløsning for å skape den effekten eller uttrykket som ønskes.

ALLE KAN BESTILLE KUNST

KUNST TIL HJEM

BILDER TIL ALLE ROM


Passer fint til stue, kjøkken, bad, soverom og garasjen !


Kunstneren hjelper til med å finne medium og størrelse for ditt bestillingsverk. Sammen finner vi motiv og uttrykk som passer dine ønsker.


Kunsten du kjøper kommer til å bli verdifull for deg. Det finnes bare 1 original og du blir eier av at et unikt kunstverk.


Ved å kjøpe et bilde av en kunstner som er i begynnelsen av karrieren kan bildene øke i verdi. 

KUNST TIL BEDRIFTER

KUNST TIL LOKALER


Har du lokaler som trenger kunst ?Ta kontakt for å høre litt om hva som kan lages for ditt firma eller virksomhet. 


AdobeStock_167jj514196
AdobeStock_ll207673575.jpgøø
AdobeStock_3032kk34607

BULK ORDER

MASSEPRODUKSJON AV KUNST


Ønsker du en stor bestilling med flere verk kan bilder males og printes.


Print:Giclée er digital blekkutskrift av høy kvalitet for reproduksjon av billedkunst.  Printene samles i et bestemt opplag som signeres og dateres av kunstneren.


Originaler: Med sjablonger kan flere versjoner av et bilde males, samtidig som hvert verk blir unikt. En sjablong kan brukes opptil 5 og 10 ganger før den er brukt opp. For å dekke en større bestilling kan man lage flere lignende sjablonger og lage en serie med motiv.

kkkk
lss2ssrealzkzx0200801_194257
AdKKoSSSSSASbSSeStock_277841772

MATERIALER

Lerret: Bomull eller linlerret er det tradisjonelle underlaget for kunstmaling. Lerret er grunnet 2-3 ganger fra fabrikken og rammen skal være stabil og ligge rett inntil veggen.


Vasari oljemaling: De fineste håndlagde artistenes oljefarger med høyere pigmentkonsentrasjon og overlegen konsistens enn noe annet merke tilgjengelig


MTN 94: Spraymaling med tett konsentrasjon og sterke farger

FRAKT & BETALING

Kunstverk pakkes inn med bobleplast, pappbeskyttelse og hjørnekanter. 


Fraktillegg avhenger av størrelsen på maleriet.

       

                               -- 

                               

Faktura: Betaling faktureres etter avtale


Ved større prosjekt kan man delbetale beløpet, vi finner en ordning !

Sosiale medier:

cfsn norlund © copyright 2020